




- لباس بانوان
- لوازم آرایشی
- جواهرات
کولر گازی جی پلاس GAC-HF12MU3
کولر گازی تک الکتریک اینورتر مدل BTS-UN-30HR
داکت زانتی مدZMDA-36HO1RANAB
تلویزیون ال ای دی دوو مدل DLE-55K4310UL سایز 55 اینچ
تلویزیون ال ای دی هوشمند ایکس ویژن مدل 43XC665 سایز 43 اینچ
آبسردکن TM-DW414 ایستکول
5,650,000 تومانیخچال شوکیس 5 فوتی ایستکول مدل TM-9580 CS
5,200,000 تومانیخچال ایستکول نوک مدادی مدل TM-96200
6,850,000 تومان- لباس آقایان
- لوازم بهداشتی
- ساعت مچی
کولر گازی جی پلاس GAC-HF12MU3
کولر گازی تک الکتریک اینورتر مدل BTS-UN-30HR
داکت زانتی مدZMDA-36HO1RANAB
تلویزیون ال ای دی دوو مدل DLE-55K4310UL سایز 55 اینچ
تلویزیون ال ای دی هوشمند ایکس ویژن مدل 43XC665 سایز 43 اینچ
آبسردکن TM-DW414 ایستکول
5,650,000 تومانیخچال شوکیس 5 فوتی ایستکول مدل TM-9580 CS
5,200,000 تومانیخچال ایستکول نوک مدادی مدل TM-96200
6,850,000 تومانمجله وودمارت
داکت اسپلیت و کاربرد آن در سیستم تهویه مطبوع
داکت اسپلیت چیست؟
داکت اسپلیت یکی از پراستفاده ترین سیستم جهت تهویه مطبوع است که از دو بخش کندانسور و هواساز تشکیل شده است. که این دو بخش بهوسیلهی تعدادی لولهی مسی به هم متصل شدهاند.
داکتاسپلیت در اصل کولرهایگازیاند، وجه تمایزشان این است که کولرهایگازی هواساز یا یونیتهای داخلیشان بهصورت نصب روی دیوارها و یا سقفهای کاذب رو کار است؛ اما هواسازها یا یونیت داخلی داکتاسپلیت بهصورت توکار داخل سقفهای کاذب نصب میگردند، پس از آن با کشیدن کانال سوی اتاقها و یا بخشهای گوناگون واحدی از ساختمان وصل میگردد تا هوای جدید پس از تنظیمات دمایی و فیلترسازی آنها عرضه مینماید.
چه زمانی از داکت اسپلیت استفاده می شود؟
استفاده از داکت اسپلیت ها برای سرمایش و گرمایش آپارتمانهای مسکونی ، اداری ، ویلاها و … بعنوان یک گزینه لوکس و با هزینه برق مصرفی معادل و یا حتی بیشتر از انواع کولر گازی اسپلیت در نظر گرفته می شود. داکت اسپلیت ها عموما به جای چند اسپلیت در یک واحد مورد استفاده قرار می گیرند. با استفاده از داکت اسپلیت ها علاوه بر استقلال در تامین سرمایش و گرمایش برای هر واحد از آپارتمان بصورت مستقل، همچنین هزینه های نگهداری و بهره برداری از یک سیستم برودتی به شدت کاهش می یابد.
مزایای استفاده از داکت اسپلیت
- کاربرد دوگانه سرمایش و گرمایش
- حذف سیستم چیلر، برج خنک کننده , موتور خانه مرکزی، رادیاتورها و لوله کشی های مربوطه
- امکان استفاده از هوای تازه (Fresh Air) در صورت نیاز
- حذف رطوبت از فضا و فیلتراسیون هوا و کاهش آلودگی و بیماری
- امکان استفاده از سیستم گرمایش با کویل آبگرم
- قابلیت نصب داکت اسپلیت برای فضاهای وسیع با کاربری متنوع
- امکان قراردادن فیلتر تصفیه هوا و نیز کنترل دمای هر نقطه از فضا به وسیله ترموستات و دریچه های ترموستاتیک تنظیم هوا بصورت مجزا
- راه اندازی و کاربری آسان داکت اسپلیت ها
- طول عمر مناسب داکت اسپلیت ها
نکات مهم در اجرای سیستم گرمایش از کف
سیستم گرمایش از کف از جمله سیستم های مطلوب برای تامین گرمایش ساختمان است. این سیستم آسایش حرارتی برای ساکنین فراهم می نماید و نقش بسزایی در کاهش هزینه های مصرف انرژی ایفا می کند.
فرآیند تامین گرما توسط این سیستم بدین صورت است که بخشی از گرما از طریق تابش به فضای خانه منتقل می شود و بخشی دیگر به واسطه رسانش به هوا منتقل می گردد. در این سیستم ابتدا کف سپس قسمت های بالاتر ساختمان گرم می شوند. نصب و راه اندازی این سیستم در مناطقی که آب و هوای آن ها بسیار سرد است راه حلی مناسب برای تامین گرمایش محسوب می شود.
عملکرد این سیستم بدین صورت است که وقتی هوای بیرون از ساختمان سردتر از هوای داخل آن باشد خانه گرمای خود را از دست داده، در نتیجه ترموستات سیستم گرمایش از کف فعال می شود. بویلر که در موتورخانه قرار گرفته دمای آب را تا دمای مشخص افزیش می دهد و آن را گرم می نماید.
سپس این آب گرم توسط پمپ به لوله های تعبیه شده در کف ساختمان هدایت می شوند و گرمای خود را در فضا منتشر می کند. این سیستم به علت ویژگی های منحصر بفرد امروزه بسیار پرطرفدار است و اکثر ساکنین منازل تمایل به استفاده از این سیستم گرمایشی در خانه های خود دارند.
از مزایای این سیستم می توان به مواردی نظیر ایجاد آرامش و راحتی برای ساکنین، توزیع یکنواخت گرما، فراهم نمودن گرمایش لازم برای کل فضای ساختمان، عدم استفاده از وسایل گرمایشی مانند رادیاتور، حداقل تفاوت گرمایی در قسمت های مختلف ساختمان، عدم اشغال فضا و محدودیت در طراحی داخلی و… اشاره نمود.
اجرای سیستم گرمایش از کف بدون انجام محاسبات و نقشه امکان پذیر نیست، بنابراین باید از قبل نقشه ای برای اجراء طراحی گردد. عدم استفاده از نقشه مناسب منجر به مشکلاتی مانند ترک خوردن کفپوش، سرد بودن و یا گرم بودن بیش از حد برخی از قسمت های خانه، مصرف بالای سوخت و عدم دستیابی به گرمای یکنواخت و مطلوب خواهد شد. هنگام اجرای این سیستم باید به یکسری نکات توجه نمود که در ادامه به آن ها اشاره شده است.
نکات مهم در نصب و راه اندازی سیستم گرمایش از کف
- هنگام لوله کشی باید به این نکته دقت نمود که لوله ها از روی هم و یا از زیر دیوار عبور نکنند.
- در لوله کشی این سیستم نمی توان از اتصالاتی نظیر سه راهی در کف ساختمان استفاده نمود.
- آب گرم باید در هر مدار به صورت جداگانه گردش داشته باشد.
- بعد از آن که سیستم گرمایش از کف به درستی اجرا شد نوبت به مرحله بتن ریزی می رسد. برای تهیه ملات بتن، از مصالح با دانه بندی ریز استفاده می شود. بعد از بتن ریزی به مدت دو روز باید از رسیدن دما به زیر 5 درجه سانتی گراد خودداری نمود.
- به بتنی که برای بتن ریزی کف استفاده می شود باید روان کننده اضافه نمود، زیرا در این صورت می تواند لوله ها را پوشش دهد.
- لایه بتنی باید کاملاً خشک شود و به مدت یک هفته نباید در معرض بارهای سنگین قرار گیرد.
- استفاده از اتصالات برای ترمیم آسیب های وارد آمده به لوله مجاز نمی باشد.
- لوله های سبز یا لوله های پلی پروپیلن برای تامین گرمایش از کف گزینه مناسبی نیستند، زیرا ممکن است دچار ترک خوردگی و یا نشتی شوند.
- طرح کلی موتورخانه برای راه اندازی سیستم گرمایش از کف باید توسط مهندس انجام شود.
- مهم ترین نکته که در هنگام راه اندازی این سیستم گرمایشی باید بدان توجه نمود افزایش دمای آبی است که به سیستم وارد می شود. این افزایش دما باید به گونه ای باشد که لایه بتنی، لوله های آب گرم و دیگ آب گرم دچار تنش حرارتی قرار گیرند.
- بر روی کلکتور برگشت باید شیر هواگیری نصب گردد.
- کلکتور برگشت باید بالاتر از کلکتور رفت قرار گیرد. با انجام این کار هوایی که در آب است بهتر از سیستم بیرون می رود.
- قسمت هایی از لوله که خم شده اند را در یک غلاف محافظ قرار دهید.
- دمای آب این سیستم در هنگام راه اندازی نباید از 25 درجه سانتی گراد بیشتر باشد. روزانه فقط باید 5 درجه سنتی گراد به دمای آب اضافه شود.
- لوله ها باید به نحوی به کلکتور متصل شوند که لوله خروجی از آن آب گرم را به مرز سرد برساند.
- برای تمام مدارهای سیستم باید یک شیر مستقل نصب شود.
- تراکم لوله ها در نزدیک کلکتور زیاد است از این رو لوله هایی ورودی نزدیک به آن باید عایق بندی شوند. با انجام اینکار می توان از انتقال گرمای زیاد به سطوح مجاور کلکتور ممانعت کرد.
-
- فاصله بین لوله ها و طول مدارها باید بر اساس نقشه باشند.
- خم کردن لوله ها باید توسط لوله خم کند انجام شود.
- سیستم گرمایش از کف نباید مستقیماً به دیگ آب گرم متصل شود.
- راه اندازی حوله خشک کن از طریق مدار گرمایش از کف توصیه نمی شود.
- پکیجی که برای تامین انرژی این سیستم مورد استفاده قرار می گیرد باید از کنترل دو منظوره برای کنترل دمای آب برخوردار باشد تا هم بتوان دمای آب گرم مصرفی را کنترل نمود و هم دمای آب سیستم گرمایشی را تنظیم کرد.
- امکان نصب پمپ این سیستم روی مسیر برگشت مجاز نیست زیرا حتماً باید بر روی مسیر رفت قرار گیرد.
- طراحی و اجرای سیستم حرارت از کف نیازمند دقت و حساسیت است و باید توسط یک مجری ماهر انجام شود. مسیرهای لوله کشی که طول آنها از 100 متر بیشتر است دارای خم های بسیار می باشند. استاندارد نبودن این خم ها باعث کاهش دما در بخش هایی از سیستم می شود. علاوه بر آن در بعضی موارد خم های غیر استاندارد مسیر لوله را در سیستم مسدود می کنند.
- در اجرای سیستم گرمایش از کف تمام پارامترهای لازم باید مورد تحلیل و بررسی قرار گیرند و استانداردهای لازم رعایت شوند.
- طراح این سیستم حرارتی باید تسلط کامل بر حوزه تاسیسات داشته باشد.
تفاوت کولر آبی و کولر گازی
با شروع فصل تابستان و گرم شدن هوا، اکثر مردم برای خنکسازی محیط زندگی خود از کولر استفاده میکنند. اما در این میان دوباره سؤالها و مشکلات خرید به وجود میآید چراکه در سالهای قبل در تماسهایی که با فروشگاه اینترنتی یک نام گرفته میشد همیشه سؤالهایی نظیر اینکه:
آیا کولرگازی بگیرم یا کولر آبی؟ آیا برای این آب و هوایی که در شهر ما وجود دارد کولر گازی بگیریم یا کولر آبی؟ تفاوت بین کولرگازی و کولر آبی چیست؟ کولر گازی بهتر است یا کولر آبی؟ اسپلیت بگیریم یا کولر آبی؟ و غیره.
دلیل نامگذاری کولر آبی این است که این دستگاه عمل خنکسازی را با کمک آب انجام میدهد اما در مقابل کولر گازی نیز به دلیل استفاده از گاز بهمنظور خنکسازی، به این اسم نامگذاری شده است.
کولر آبی
اگر سری به پشتبام خانههای قدیمی در مناطق گرم و خشک بزنید بهاحتمال بسیار زیاد با کولر آبی و کانالهای آن روبهرو خواهید شد. تولید سرما در کولرهای آبی با تبخیر قطرات آب آمیختهشده با ذرات هوا صورت میگیرد. کولر آبی برای مناطق دارای آبوهوای خشک گزینه بسیار مناسبی است و برای مناطقی که رطوبت بالایی دارند و شرجی به شمار میروند مانند شمال و جنوب کشور توصیه نمیشود. کولرهای آبی دارای مصرف برق کمتری نسبت به کولر گازی میباشد و در برخی موارد نیز قیمت اولیه کمتری دارند. بااینحال دارای معایبی هستند که باعث میشود تا ما کولر گازی را جایگزین آنها کرده و یا اصول بهداشتی و ایمنی را بهصورت دقیق در مورد آنها به اجرا درآوریم.
اصلیترین مشکل کولر آبی این است که بهصورت مستقیم در معرض ذرات گردوغبار و آلودگی هوا قرار دارد و میتواند بهراحتی ذرات گردوغبار و آلودگی و ویروسها را وارد محیط خانه نماید. بهعنوانمثال بسیاری از استفادهکنندگان از کولر آبی در فصل تابستان دچار گلودرد و سرفه و آبریزش بینی و انواع حساسیتها میشوند که این مسائل به دلیل همین ورود ذرات گردوغبار و آلودگی به محیط خانه است.
پوشال کولر آبی پر از ذرات گردوغبار و قارچ است و به دلیل داشتن رطوبت دائمی و عدم تابش مستقیم نور آفتاب به آن، محیط بسیار مناسبی برای رشد قارچها و ورود ویروسها است. این مشکل کولرهای آبی در شهرهای بزرگی مانند تهران و تبریز و مشهد به دلیل آلودگی گسترده آنها شدیدتر است
کولر گازی
کولر گازی امروزه رایجترین نوع کولر موجود در کشور به شمار میرود که در کل خیلی خرید کولر گازی در این سالها رونق بیشتری پیداکرده است و همچنین برندهایی چون کولر گازی سامسونگ، الجی،جنرال، هایسنس، اسنوا، گری و کولر گازی شارپ و یکی دو برند دیگر خیلی توانستهاند جای خوبی در خرید مردم پیدا کنند چراکه دارای قیمت مناسب به نسبت مشخصات و قدرتی که دارند میباشند. این کولر گازی ها برخلاف کولرهای آبی رطوبت داخل منزل را افزایش نمیدهند و بنابراین برای مناطق شرجی بسیار مناسب هستند. در سالیان گذشته استفاده از کولر گازی به مناطق جنوبی کشور محدود بود اما در سالیان اخیر تقریباً در تمام نقاط کشور از این کولرها استفاده میشود.کولر گازی هوای داخل منزل را به درون کولر میکشند و آن را خنک کرده و دوباره به داخل محیط میفرستند؛ بنابراین احتمال بروز بیماریها و ورود ذرات آلوده به داخل منزل تقریباً به صفر میرسد.
مزایای کولر آبی
- مقرونبهصرفه: قیمت بسیار ارزان در کنار نصب آسان و هزینه نگهداری پایین، خرید کولرهای آبی را مقرونبهصرفه میکند.
- دوستدار محیطزیست: کولرهای آبی به علت ایجاد نکردن آلودگی و تولید گازهای سمی برای محیطزیست خطری ندارند.
- مناسب برای آبوهوای خشک: با توجه به اینکه بیشتر شهرهای ایران در مناطق گرم و خشک واقعشدهاند کولرهای آبی با ایجاد رطوبت، گزینه خوبی برای این مناطق محسوب میشوند.
- مصرف انرژی پایینتر برق: از تفاوت کولر آبی و کولر گازی میتوان به این نکته اشاره کرد که مصرف برق در این کولرها تا یکهفتم نیز گزارششده است. البته این نسبت را نمیتوان به همه کولرهای گازی و آبی تعمیم داد، زیرا عوامل مهم دیگری در بالا و پایین شدن این نسبت وجود دارد. عواملی که در قسمت مصرف به آن اشاره شد.
- در دسترس بودن قطعات یدکی: ازآنجاییکه کولرهای آبی اکثراً تولید داخل هستند و مکانیزم سادهای دارند در صورت نیاز به قطعات یدکی بهراحتی میتوان به آنها دسترسی پیدا کرد. همچنین ازآنجاییکه تقریباً همه ما تجربه استفاده از آن راداریم، در بیشتر مواقع میتوانیم خودمان سرویسکارش شویم؛ بنابراین برای تعمیرات ساده نیازی به تعمیرکاران ماهر نیست.
-
مزایای کولر گازی
- فیلترهای مخصوص تصفیه هوای محیط: کولرهای گازی توسط فیلترهای مخصوص خود، هوای سالم و تصفیهشده در خانه یا محل کار ایجاد میکنند.
- قابلیت کنترل خنککنندگی بخشهای مختلف خانه: با کولرهای گازی میتوان انتخاب کرد که کدام بخش از خانه خنک شود. هال یا یکی از اتاقهای خواب یا حتی آشپزخانه. این قابلیت در مصرف کمتر انرژی نیز بسیار مؤثر است.
- خنککنندگی محیط در زمان کمتر: تقریباً با روشن شدن کولرگازی شما هوای خنک و مطبوع را احساس خواهید کرد. درحالیکه این اتفاق در کولرهای آبی خیلی دیرتر میافتد.
- مصرف نکردن آب بهعنوان خنککننده: به دو دلیل مصرف آب در وسایل سرمایشی بسیار حائز اهمیت است. ابتدا بحث بحران کمآبی و ضرورت صرفهجویی حداکثری در آن است. دومین دلیل به این نکته برمیگردد که غالباََ وسایل سرمایشی بهخصوص کولرهای آبی در بالاترین محل ساختمان قرار دارند. در تابستانها با توجه به بالا رفتن مصرف آب و کاهش فشار آب در طبقات بالادستی، فشار آب مناسب برای تأمین آب مصرفیشان ندارند و این امر باعث کارایی نامناسبشان خواهد شد.
- بدون صدا بودن: در کولرهای گازی به دلیل جدا بودن موتور کولر از اسپیلت و همچنین نبود کانالکشی مانند آنچه که در کولر آبی وجود دارد، مانند مجرایی هم سرما و هم سروصدا را به داخل منتقل میکند. هنگام استفاده از کولر گازی صداهای دیگر مزاحم آسایشتان نخواهد شد.